Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Terje Granerud blir likevel ny sjefredaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad når ordførerperioden i Rælingen løper ut neste høst. Granerud ble tilsatt som redaktør i mai, men valgte å trekke tilbake søknaden. Bakgrunnen var at kommunestyret i hjemkommunen ikke ville tillate at han delte seg mellom redaktør- og ordførervervet.

Gorm Natlandsmyr (38) er ansatt som PR-rådgiver i det bergensbaserte byrået Nor PR. Natlandsmyr kommer fra stillingen som sportsredaktør i Bergensavisen, en stilling han har hatt siden 2000. Han startet som sportsreporter i Puddefjord Radio. Siden 1990 har Natlandsmyr arbeidet i Bergensavisen, avbrutt av et år i ukebladet Her og Nå.

Kristine Sætrang Holm (28) er ansatt som organisasjonssekretær i Norsk Presseforbund. Sætrang Holm er jurist, og tiltrer i begynnelsen av desember.

Gisle Rostvåg (53) har sluttet som desksjef i tidsskriftet Sykepleien. Han har etablert enkeltmannsforetaket Fri Lanse tekstproduksjon.

Rolf-Ivar Buerengen (25) blir ansvarlig redaktør for Mediehuset Fredriksstad Blads radiostasjoner Radio Moss, Radio Fredrikstad og Radio Sarpsborg. Han kommer fra stilling som radioleder i Radio Moss.

Siv Holen vikarierer for Sigrid Skavlid som journalist i bladet Forskningsetikk, fram til 1. mars 2007.

Thomas Midteide (32) er ansatt som informasjonssjef og pressetalsmann i SAS Braathens. Han etterfølger Siv Meisingseth (46), som er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Norges Bank. Midteide kommer fra stillingen som informasjonssjef i Teller AS og Visa Norge Bankgruppe. Tidligere var han på desken i avisen Vårt Land, og fra 1999 til 2004 arbeidet han i NRK Radio.

Totto Osvold, en av Norges mest kjente radiostemmer, gikk over i pensjonistenes rekker ved månedsskiftet, etter drøyt 40 års ansettelse i NRK. Osvold ble ved markeringen tildelt NRKs høyeste utmerkelse, Gullklokka.

Anniken Løvberg er ny nettredaktør i Industrimedia. Hun overtok stillingen etter Jorunn Øystad.

Mode Steinkjer (40) er ansatt som ny kulturredaktør i Dagsavisen. Han har vært ansatt i avisens kulturavdeling i ti år. Steinkjer startet journalistkarrieren i Blindeforbundets nærradiostasjon NB Radio og NRKs Etter skoletid og Ungdommens Radioavis. Senere ble han redaksjonssjef i musikkavisen Puls og jobbet en periode i Dagbladet før han kom til Dagsavisen i 1996.

Berit Nyman, redaktør for bladet Fagpressenytt, overtar kompetanseansvaret i redaksjonell fagsjef-stilling i Fagpressens sekretariat. Den rene redaktørstillingen for Fagpressenytt forsvinner, som følge av at papirutgaven av bladet blir nedlagt. Nyman skal være redaktør for en fornyet, digital utgave av Fagpressenytt.

Erik Bogsnes er ansatt i A-pressen Russian Media. Han vil flytte til Moskva for å følge opp A-pressens russiske investeringer.

Helge Rong er konstituert som redaktør av Vegen og vi. Han er ansatt som redaksjonssekretær i bladet og inntar redaktørstolen etter Inge Fosselie.

Jill Skjørdal har begynt som journalist i bladet Byggmesteren.

Marianne Østby er ny leder av NJ-klubben i Arbeidets Rett. Hun overtok etter Hans Inge Moan, som har ledet klubben de siste årene.

Richard Bakken har overtatt som ny leder av NJ-klubben i Malvik Bladet etter Trond Hassel.

Trond Henriksen fungerer som leder av redaksjonsklubben i Romerikes Blad, mens Line Fredheim Storvik har fødselspermisjon.

Jon Espen Nergård (25) er ansatt som prosjektmedarbeider i Norsk lokalradioforbund. Han har bakgrunn fra Kanal 1 i Elverum.

Kristin M. Hauge (36) er ansatt som redaksjonssjef i KK, med ansvar for KK Kropp. Hun kommer fra reporterjobb i VG, med helse- og livsstil-stoff som spesiale.

Roar Hansen har overtatt som redaktør for bladet Kretsløpet, etter at Eirik Wormstrand sluttet i stillingen.

Jan Eikeland har sagt opp sin stilling som nyhetsredaktør i Vårt Land, på bakgrunn av uenighet med sjefredaktør Helge Simonnes om avisens videre strategi- og organisasjonsutvikling. Eikeland har arbeidet 14 år i Vårt Land, de siste fire som nyhetsredaktør.

Anne Elin Tollerud er i gang i ny jobb som redaktør for Norsk Hagetidend. Hun har tidligere jobbet i blant annet NRK og i ukepressen.

Lars Johan Bjørkevoll er utnevnt til nordisk sjef i Mediaplanet, og får ansvaret for selskapets satsning i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Mediaplanet produserer og utvikler tema-aviser for utgivelse i europeisk dags- og kveldspresse.

Rolf-Otto Eriksen (30) er ansatt som sports- og kultursjef i Mediehuset Østlandets Blad. Han har vært frilanser og journalist på ulike avdelinger i ØB siden 1995, og har også bakgrunn fra P4 og Radio Lux.

Gjyri Helén Werp (42) er ny sjefredaktør i bladet Kamille. Hun kommer fra redaktørjobben i Red.

Andreas H. Carlsen starter i ny jobb som journalist i nettmagasinet til Vi Menn 2. oktober. Han kommer fra jobb som vaktsjef i Røyken og Hurums Avis. Bente Elmung tar over vaktsjefjobben.

Redaksjonssjef Mats Ektvedt har overtatt som fungerende redaktør for nyhetsmagasinet Memo. Kristine Moody forlot redaktørstillingen et knapt halvår etter lanseringen av bladet.

Kjersti Idem fra Oslo TV er for andre år på rad kåret til Norges beste lokal-tv-programleder. Prisen ble delt ut i Tønsberg 7. september, i forbindelse med årsmøtet til Mediebedriftenes Landsforening.

Tri D. Nguyen har begynt som reportasjejournalist i LO Media. Han skal jobbe for bladene LO-Aktuelt og Nettverk.

Berit Strøyer Aalborg er ansatt som politisk reporter i Nationen. Hun kom fra et vikariat i samme stilling. Aalborg har tidligere jobbet som informasjonsrådgiver og som journalist i Aftenposten.

Laura Djupvik er ansatt som kulturjournalist i Nationen fra 1. oktober. Hun kommer fra en stilling i Morgenbladet og har tidligere jobbet i Vårt Land og Nynorsk Pressekontor.

Pernille Huseby er ansatt som samfunnsredaktør i Nationen fra 1. oktober. Hun kommer fra kommentatorstilling i VG og har tidligere jobbet i Nationen.

Britt Sofie Hestvik er ansatt i nyopprettet stilling som magasin- og kulturredaktør i Nationen. Hun har tidligere vært magasinredaktør i avisa og før det jobbet i NTB.

Ivar Brandvol er ansatt i et vikariat som allroundjournalist i Nationen. Han har tidligere jobbet blant annet i Norsk Landbruk, Se og Hør og VG.

Jørgen Thaule (40), som jobber med tv og medier i VGs Rampelys-redaksjon, tar sluttpakke og slutter i avisen etter ni år. Thaule har foreløpig ingen ny jobb.

Christian Fougner (40) er ansatt som redaksjonssjef i Aftenposten Multimedia. Han kommer fra jobb som nyhetssjef i VG. Fougner har vært tilknyttet VG i 20 år, og har tidligere blant annet jobbet som nyhetsleder i fotoavdelingen.

Snorre Tønset slutter som programleder og reporter i NRK Forbrukerinspektørene (FBI), sju år etter at han begynte i jobben. Han begynner i ny stilling som kursleder i NRK Kompetanse, der han skal ha ansvaret for kurs i dramaturgi og journalistikk for tv-journalister.

Einar Gjærevold (44) er ansatt som redaktør i magasinet Levende Historie. Han har arbeidet som frilansjournalist i drøyt fire år, men har mangeårig bakgrunn fra NRK TV som produksjonsleder og producer.

Powered by Labrador CMS