Foto: Wikimedia Commons

Med egen marihuana-redaktør

Det kan ende med å gå opp i røyk, men enn så lenge satser Denver Post høyt på marihuanalovgivningen.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Som første sted i USA ble det i Colorado lovlig for alle over 21 år å kjøpe marihuana til privat bruk på onsdag. Og når større endringer skjer i samfunnet, sørger mediene ofte for å være med for å få et trekk av det. Så også Denver Post.

Avisen, ikke rullet, har ansatt en egen marihuana-redaktør. Ricardo Baca har fått jobben med å dekke det nye markedet i delstaten. Han har tidligere dekket utelivet og anmeldt musikk for samme avis.

Som marihuana-redaktør skal han følge utviklingen av det nye markedet med et glassklart blikk og skrive om det hele på nettstedet The Cannabist.

– Yes, jeg er han fyren alle snakker om. The Post utnevnte meg til å være deres aller første marihuana-redaktør noensinne. Og ja, det er ganske kult, og så ser det flott ut på et visittkort … og virkelig rart på LinkedIn-profilen min.

Nettstedet vil gi blant annet tips om forskjellige typer planter, hva de hjelper for/mot, hvilke bieffekter de har og hva de smaker som. Også mattips skal leserne få, men det er uvisst om de to vil bli knyttet sammen.

Også politikken og kulturen rundt planten og rusen skal dekkes, og Bacca sier til Mashable at de ikke ønsker å være «stoner-nettstedet», slik de finnes en del av.

Powered by Labrador CMS