Alice Sommer. Foto: Espen Solli/TV 2

Fra Rubicon til TV 2

Alice Sommer blir humorsjef.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Hun får ansvaret for humorsatsingen i TV 2 fra 1. august. Sommer går til kanalen etter 16 år i produksjonsselskapet Rubicon.

– Denne muligheten er rett og slett altfor spennende. Nå kan jeg få være med på å utvikle TV 2s humorsatsing generelt og TV 2 Humor spesielt, og på den måten jobbe enda mer med innhold og en sjanger jeg brenner for. Ekstra stas blir det å samarbeide med alle de flinke folka i produksjonsselskapene rundt omkring. Hvis jeg skulle funnet opp en drømmejobb, så ville det antakeligvis vært denne. Jeg har jo løpt inn og ut av TV2-huset i snart 15 år. Nå blir jeg den lett innpåslitne husgjesten som trives litt for godt og flytter inn permanent, sier Sommer i en pressemelding fra TV 2.

Det er programdirektør Jarle Nakken som har rekruttert henne. Han sier kanalen nå styrker humorsatsingen.

– I mars startet vi Norges eneste 24-timers humorkanal. I tillegg ønsker vi å styrke kvalitetshumor som en naturlig del av hovedkanalens DNA. Alice Sommer er en av de mest meritterte fagpersonene i humormiljøet i Norge og vil være en klar styrke for vår satsing på humor. For til den jobben trenger vi de beste folka, sier Nakken i meldingen.

Powered by Labrador CMS