1,3 millioner nordmenn kan miste TV 2 fra nyttår

1,3 millioner nordmenn kan miste TV 2 fra nyttår

TV 2 og TV-distributøren Get skal i dagene fram mot nyttår forsøke å bli enige om en ny distribusjonsavtale.

Fristen går ut nyttårsaften. Hvis partene ikke blir enige, kan 1,3 millioner nordmenn miste TV 2s kanaler fra årsskiftet, skriver Kampanje.

– Vi forhandler med TV 2 og regner med at det er mulig å finne en god løsning, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Get, Øyvind Husby, til avisen.

Get har rundt 500.000 husstander i norske byer og tettsteder som sine kunder.

– Det er generelt krevende å forhandle nye innholdsavtaler. Norske TV-kunder ønsker å kunne velge det de vil se, og det er viktig for oss å få avtaler som gir mulighet for det. Samtidig må vi sikre at prisen til kundene våre holder seg på et fornuftig nivå, sier Husby.

I vinter førte brudd i forhandlingene mellom Canal Digital og Discovery Networks om en ny distribusjonsavtale til at rundt 1 million husstander – rundt 2,5 millioner seere – mistet tilgang til kanalpakken med blant annet TVNorge, Eurosport og Max. Partene ble enige om en avtale etter halvannen uke.

Annonser

Stikkord:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.