Get og TV 2 enige – ingen svarte skjermer fra nyttår

TV 2-sjef Olav T. Sandnes og hans folk er blitt enige med Get om ny distribusjonsavtale. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2

Get og TV 2 enige – ingen svarte skjermer fra nyttår

Enighet om de viktigste punktene i en ny avtale.

Dermed kan 1,2 millioner seere som sto i fare for å miste TV 2s kanaler fra nyttår slappe av, det blir ingen svarte skjermer.

Partene er blitt enige om alle de viktigste kommersielle punktene rundt en ny distribusjonsavtale, melder partene i en pressemelding.

– Det er god dialog mellom partene i forhandlingene om en ny distribusjonsavtale, og vi er enige om alle de viktigste kommersielle avtalene. Nå tar partene en pause i jula og fortsetter dialogen fram mot en endelig avtale i januar, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Den nåværende avtalen løper ut ved nyttår. Rundt 500.000 husstander som har Get-abonnement ville da ha mistet alle kanalene fra TV 2, noe som tilsvarer rundt 1,3 millioner seere.

– Vi er glade for at vi har kommet til enighet på alle viktige områder, og at vi kan fortsette å tilby Gets-kunder alt innholdet fra TV 2, sier Øyvind Husby, direktør for Samfunnskontakt i Get.

Annonser

Stikkord:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.