Get og TV 2 enige – ingen svarte skjermer fra nyttår

TV 2-sjef Olav T. Sandnes og hans folk er blitt enige med Get om ny distribusjonsavtale. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2

Get og TV 2 enige – ingen svarte skjermer fra nyttår

Enighet om de viktigste punktene i en ny avtale.

Dermed kan 1,2 millioner seere som sto i fare for å miste TV 2s kanaler fra nyttår slappe av, det blir ingen svarte skjermer.

Partene er blitt enige om alle de viktigste kommersielle punktene rundt en ny distribusjonsavtale, melder partene i en pressemelding.

– Det er god dialog mellom partene i forhandlingene om en ny distribusjonsavtale, og vi er enige om alle de viktigste kommersielle avtalene. Nå tar partene en pause i jula og fortsetter dialogen fram mot en endelig avtale i januar, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Den nåværende avtalen løper ut ved nyttår. Rundt 500.000 husstander som har Get-abonnement ville da ha mistet alle kanalene fra TV 2, noe som tilsvarer rundt 1,3 millioner seere.

– Vi er glade for at vi har kommet til enighet på alle viktige områder, og at vi kan fortsette å tilby Gets-kunder alt innholdet fra TV 2, sier Øyvind Husby, direktør for Samfunnskontakt i Get.

Annonser

Stikkord:

Ledige stillinger:

Søknadsfrist
24.02.2017
Søknadsfrist
26.02.2017
Søknadsfrist
27.02.2017

Les også

Fremskrittspartiets Mazyar Keshvari beskylder norske medier for falske nyheter.

– Nå har jentene i klassen rådført seg med kjærester og venner for å finne ut om de burde fikse på underlivet sitt. Ikke bra jobba, NRK, skriver en av klagerne.

– Det er plass til flere aktører i Trondheim, sier «konkurrenten» Trondheim24.