TVNorge-sjef: Statsstøtte til TV 2 er feil medisin

TVNorge-sjef Harald Strømme. Foto: Birgit Dannenberg

TVNorge-sjef: Statsstøtte til TV 2 er feil medisin

Statsstøtte til TV 2 eller en annen kommersiell kringkaster er klart konkurransevridende, mener Harald Strømme.

– Vi har hele tiden ment at statsstøtte til Egmont og TV 2 er feil diagnose og feil medisin for å opprettholde mediemangfoldet i Norge. Statsstøtte er klart konkurransevridende, men på dette nivået er det likevel til å leve med, sier Strømme til Dagbladet.

Les også: Regjeringen vil støtte TV 2 med inntil 135 millioner

TVNorge- og Discovery Networks-sjefen erkjenner samtidig at det er politisk støtte for en slik løsning, men noterer seg samtidig at det foreslåtte beløpet på 15 millioner euro er betydelig mindre enn det som først var forespeilet.

– Det er vi glade for. Jeg vil også ønske Olav (TV 2-sjef Olav T. Sandnes) og våre gode venner i TV 2 en riktig god jul. Ser vi litt fremover har vi mange felles interesser, selv om vi er konkurrenter, sier Harald Strømme. 

Annonser

Ledige stillinger:

Søknadsfrist
22.01.2017
Søknadsfrist
22.01.2017
Søknadsfrist
22.01.2017

Les også

Fem menn og ni kvinner har søkt på NRKs korrespondentstillinger i London, Beijing og Washington.

Se listen over 48 kandidater til å vinne graveprisen som deles ut i april.