VG og Helt Normalt avslutter samarbeidet

Skjermdump Helt Normalt.

VG og Helt Normalt avslutter samarbeidet

Satiresiden Nasjonens Øye kan det imidlertid bli gjensyn med.

Tegneserier og underholdning fra Helt Normalt vil ikke lenger bli vist på VGs nettsider. Dette innebærer at tegneserier som «Danielle & Meg» og «Dagsson» forsvinner fra VGs forsider, melder avisen selv på egen nettside

Leveransen av tegneserien «Wumo» og «Truth Facts» vil fortsette til bruk i papiravisen.

– I en krevende tid for mediebransjen må vi gjøre mindre av noe, og en helhetsvurdering av avtalen med New Creations gjorde at vi valgte å avslutte samarbeidet vi har hatt frem til nå. Det er ingen dramatikk i dette, og vi understreker at samarbeidet med New Creations har vært og er veldig godt, sier digitalredaktør Ola Stenberg til VG. 

Satiresiden Nasjonens Øye kan det imidlertid bli gjensyn med. Stenberg sier at VG vurderer om dette er noe vi skal fortsette med og på hvilken måte. 

Annonser

Stikkord:

Ledige stillinger:

Les også

– En må kunne forvente at TV 2 løser noe av overtalligheten på denne måten, sier Økland om sitt eget initiativ til å slutte i mediehuset.

BILDET:

Sammen med avgangsklassen ved Fotojournalistutdanningen har Evelyn Pecori lagd reportasje fra Kina. Bildene stilles ut på fotofestivalen DOK17.

Fem ansatte i TV 2 som har mottatt oppsigelse i den omfattende nedbemanningsprosessen, tar ut stevning mot arbeidsgiveren.