Chris Carlsen ny sjef i NRK Buskerud

40 år gamle Chris Carlsen blir ny sjef på distriktskontoret med hovedkontor i Drammen. Foto: NRK

Chris Carlsen ny sjef i NRK Buskerud

Kommer fra nyhetsavdelingen på Marienlyst.

Det melder NRK i en pressemelding. Carlsen tar dermed over stillingen som NRK meldte at Mah-Rukh Ali forlot brått etter bare noen måneder i stillingen lille julaften i fjor.

– Buskerud er et spennende distrikt, og Drammen er en by i rivende utvikling. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme i gang og til å bli bedre kjent med alle de dyktige og hyggelige medarbeiderne. Sammen skal vi jobbe knallhardt hver dag for å gi publikum det beste tilbudet på de plattformer de til enhver tid befinner seg på, sier Carlsen, som var en av 15 søkere til stillingen, i meldingen fra NRK.

Gått gradene i NRK

Carlsen har de siste årene vært redaksjonsleder for NRK Dagsnytt og Alltid Nyheter i Nyhetsdivisjonen på Marienlyst. Før det var han redaksjonssjef for riksnyheter i NRK Trøndelag med ansvar for Her&Nå, P3Nyheter og Trafikkredaksjonen.

40-åringen startet sin NRK-karriere i NRK Nordland hvor han jobbet som reporter og vaktsjef på alle plattformer og var programleder på tv og radio.

– Jeg er så glad for at Chris takket ja til jobben som distriktsredaktør i Buskerud. Med hans kompetanse og kloke hode er jeg trygg på at de ansatte i Buskerud får en leder som vil både lede og jobbe med dem mot målet om å være i verdensklasse, sier regionredaktør Jannicke Engan i NRKs region øst i meldingen.

Tor Røed har vært konstituert som redaktør for distriktskontoret siden Ali fratrådte. Det er ikke klart når Carlsen trer inn i sin nye stilling.

Annonser

Stikkord:

Ledige stillinger:

Søknadsfrist
31.07.2017
Søknadsfrist
01.08.2017
Søknadsfrist
04.08.2017

Les også

FREDRIKSTAD/BERLIN/OSLO (Journalisten:) Mens topp-politikere som Angela Merkel og Donald Trump holder mer distanse.

Morgenrutinen

Faktisk-journalisten bruker sosiale medier aktivt for å finne sakene hun vil undersøke.

17 tyrkiske journalister måtte mandag møte i retten i Istanbul, tiltalt for terrorstøtte. Blir de funnet skyldige kan det gi opptil 43 års fengsel.