Kvikkas-feilmargin nede i 4 promille

Kvikkas-feilmargin nede i 4 promille

Distribusjonsselskap er nå ajour med levering av lørdagsaviser.

Siden Kvikkas overtok ansvaret for å distribuere en andel av lørdagsavisene sent i fjor, har reaksjonene på manglende og dårlig levering haglet mot selskapet.

Torsdag skriver imidlertid Klassekampen at selskapet er i rute, og at feilmarginen nå er nede i 3-4 promille. Dette er tall også mediebransjen nå fester lit til, ifølge avisen.

Feilmargin som forventet

Klassekampen skriver at det er samarbeid mellom Kvikkas og underleverandøren Norpost som har løst problematikk rundt budruter og logistikk. Da Norpost gikk konkurs tidligere i år, gikk Kvikkas inn og kjøpte konkursboet etter selskapet.

– Totalt sett er vi nå på et nivå vi kan leve med. Selv om det (feilmarginen, journ.anm.) bør være enda lavere, tilsier kompleksiteten i oppdraget at nivået nå er greit, sier direktør Geir Aasoldsen i Amedia distribusjon til avisen.

Også samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen som ga oppdraget til Kvikkas sier til avisen at feilmarginen nå er på et forventet nivå.

Annonser

Les også

Morgenrutinen:

Mener prioritering av kvalitetsjournalistikk er største utfordring for mediebransjen nå.

Partiet mener påstandene fra Dagbladet og TV 2 om at NRK bruker lønn for å lokke til seg medieprofiler fra de kommersielle mediehusene, er alvorlige.