Mediefolk:

Har du skiftet jobb? Send tekst og bilde til [email protected].

Stian Øvrebø Johannessen (26)

er ansatt som nyhetsjournalist i Dagens Næringsliv. Han skal jobbe i Etterbørs-redaksjonen, der han de siste årene har vært vikar. Han har en bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og har tidligere vært journalist i Drammens Tidende.

Jon Gelius

slutter i NRK Dagsrevyen og begynner i ny stilling som kombinert vaktsjef, reporter og programleder i NRK Sørlandet.

Thomas Espevik

blir ny redaktør i Bokvennen Litterær Avis.

Espevik overtar redaktørstafettpinnen etter Brynjulf Jung Tjønn fra 1. september og vil, sammen med mangeårige redaktør, Gabriel M. V. Moro, være involvert for fullt fra oktober-nummeret av månedsavisen.

Anne Lindholm (24)

Er fast ansatt som journalist i nettavisen Khrono. Hun har tidligere frilanset for avisen, og har vært i vikariater i NRK Dagsnytt og Smaalenenes Avis. Lindholm er utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun begynte i jobben 1.september.

 

Marianne Johansen (38)

er ansatte som redaksjonssjef for økonomi og politikk i NRK.

Hun kommer fra stillingen som leder for samfunnsavdelingen i Dagens Næringsliv, og har tidligere jobbet som nyhetsleder og journalist på samfunnsavdelingen i VG. Før det var hun ansvarlig redaktør i Universitas. Som journalist og leder har Johansen jobbet med de store politiske sakene de siste årene, og hun har også jobbet i krysningspunktet næringsliv, økonomi og politikk.

Håvard Grønli (42)

går inn i en nyopprettet funksjon som reportasjeleder i redaksjonen for økonomi og politikk i NRK. Denne stillingen vil være delt 50/50 mellom reportasjeledelse og innholdsproduksjon, og vil foreløpig gjelde for en periode på seks måneder.

Grønli vil være konstituert som redaksjonssjef inntil nyansatte Marianne Johansen er på plass i løpet av senhøsten.

NRKs økonomi- og politikk-redaksjon har som mål å sette en tydelig dagsorden, og samtidig utvikle journalistikken i takt med publikums endrede vaner.

Eivind Undrum Jacobsen (39)

blir ny distriktsredaktør i NRK Nordland, melder hans nye arbeidsgiver.

Han jobbet som redaksjonssjef i NRK Nordland de siste syv årene, og fungert som distriktsredaktør det siste halvåret.

39-åringen har jobbet i NRK siden 2010, da han kom fra jobben som redaktør i Bodø NU. Tidligere har han jobbet som reporter og vaktsjef i NRK.

Foto: Malin Nygård Solberg/NRK

Tone Sidsel Sanden (43)

blir ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Vinstra-avisen Dølen. Hun overtar 1. september for Bjørn Sletten som går til en stilling som kulturleder i Sør-Fron kommune.

Sanden har arbeidet i Dølen som journalist i ti år. Hun har også erfaring som lærer og pedagogisk veileder i Nord-Fron kommune.

Hans Cosson-Eide (30)

er ansatt i fast stilling i NRK Nyheters direktelinje. Han kommer fra et vikariat i NRKs økonomi- og politikkavdeling. Hans har tidligere jobbet for blant andre NTB, Varden og Fædrelandsvennen, og er utdannet statsviter fra School of Oriental and African Studies og London School of Economics.

Kaspar Knudsen (30)

er ansatt i vikariat som nyhetsjournalist i Bergensavisen (BA). Han kommer fra jobben som informasjonskonsulent på Arna Mottakssenter i Bergen. Knudsen er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda og har tidligere jobbet som journalist for BA og NRK Hordaland.

Sider