NTB

Skribent

NTB

Artikler levert fra Norsk Telegrambyrå (NTB).

Kulturministerens sammenligning mellom korssaken og hijab i «Faten tar valget» er helt feil, sier Frank Aarebrot.

En BBC-journalist som er tiltalt for ærekrenkelser og datakriminalitet i Thailand, måtte onsdag møte i retten i Phuket. 

Kringkastingsrådet har mottatt rekordmange klager på «Faten tar valget» på NRK, selv om programmet ikke har gått på lufta ennå. 

Likestillings- og diskrimineringsombudet har fått over 60 henvendelser om hijab-bruk i NRK-programmet «Faten tar valget», men mener kanalen ikke diskriminerer.

Nordmenn sier Facebook er stedet der de ser flest falske nyheter. Nå har de fått med seg Medietilsynet og Faktisk.no på en holdningskampanje mot fenomenet.

Partileder Bjørnar Moxnes vil sikre at alle landsdekkende partier som stiller til valg, skal få dekning i mediene, men vil ikke styre det redaksjonelle innholdet.

En russisk gravejournalist ble torsdag dømt til tre og et halvt års fengsel for brudd på ekstremistloven. Medierettighetsforkjempere fordømmer saken.

To journalister er skutt og drept på like mange dager på Filippinene, ifølge landets journalistforbund og politiet.

Hver eneste sak skal vurderes.

Ap-leder Jonas Gahr Støre svarer nei på spørsmål fra VG om han vil beklage sin håndtering av karikaturstriden da han var utenriksminister i 2006.

Øyvind Vasaasen sier alt tyder på at folk fortsetter å lytte til radio.

Sylvi Listhaug (Frp) går til angrep mot Ap-leder Jonas Gahr Støre i debatten om norske verdier ved å kritisere Støres håndteringen av karikaturstriden i 2006.

Klassekampen går med overskudd takket være 39 millioner i pressestøtte og abonnementstall. – Men tilværelsen er sårbar, sier direktør Christian Samuelsen.

En domstol i Istanbul beordrer løslatelse av sju av de tiltalte pressefolkene fra den regjeringskritiske avisa Cumhuriyet.

17 tyrkiske journalister måtte mandag møte i retten i Istanbul, tiltalt for terrorstøtte. Blir de funnet skyldige kan det gi opptil 43 års fengsel.

I oktober vil Facebook prøve ut en betalingstjeneste der brukerne blir bedt om å tegne abonnement etter å ha lest eller delt artikler gratis.

Den tidligere sjefredaktøren i Istanbul-avisen Cumhuriyet mener president Erdogans posisjon er svekket de siste månedene.

Reagerer etter at den britiske allmennkringkasteren ble tvunget til å offentliggjøre lønninger.

Partiet Høyre endrer innholdet i en valgkampreklame på radiokanalen P4 etter at det ble funnet faktafeil

Sider