Journalist i Montel News

Journalist i Montel News

Kraft- og energimarkeder

Montel News søker en sulten nyhetsjeger for en deltidsstilling (50-60%) ved vårt hovedkontor i Oslo.

Vi er Nordens ledende nyhetsbyrå innenfor kraftmarkedet og en solid mediebedrift i stadig vekst. Den rette kandidaten får muligheten til å jobbe med over 30 journalister i 10 land som har lang erfaring fra kraft-, gass-, kull- og CO2-markedene. 

Du må ha noe journalistisk erfaring og kunne beherske en hektisk hverdag med kontinuerlige deadlines. Interesse for økonomi, politikk og næringsliv er en forutsetning. Arbeidsspråket er primært norsk, men gode skriftlige engelskkunnskaper er en fordel.

Som journalist i Montel vil du blant annet skrive prisdrivende nyheter om energipolitikk, kraftbalanse, investeringsbeslutninger, kraft- og energiderivater, elsertifikatmarkedet og selskapsresultater. Nyhetene publiseres fortløpende på vår data- og nyhetsportal som er den desidert mest brukte i det nordiske kraftmarkedet.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et meget godt arbeidsmiljø, reportasjereiser og muligheter til å kunne jobbe periodevis fra ett av våre mange utenlandskontor.

Som mediebedrift lever vi godt av trofaste abonnenter i over 30 land som sikrer stabil og langsiktig drift.

Vi gjør oppmerksom på at vår hjemmeside montelnews.com er under omarbeiding i forbindelse med at vi startet opp en fransk nyhetstjeneste i november og lanserer nyheter på spansk i januar. For øvrig publiserer vi nyheter på engelsk, svensk, tysk, slovensk og tyrkisk.  

Vikariatet starter så snart vi har funnet den rette kandidaten.

Vennligst send din søknad, CV og referanser så snart som mulig til: [email protected]

For mer informasjon, kontakt:

Morten Munkejord, ansvarlig redaktør, tel 971 60 528, [email protected]

Olav Vilnes, nyhetsredaktør Norden, tel 482 01 194, [email protected]

Søknadsfrist: Snarest

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

VGs digitale inntekter setter rekord samtidig som de digitale inntektene til Schibsteds abonnementsmediehus faller. Nå skal VG-videoer hjelpe søsteravisene.

Avismannen Truls Lie delte historie om døende CIA-agent som ikke lar seg dokumentere, og som dessuten er en blåkopi av en lignende sak noen uker tidligere.