Kommentator (vikariat)

Firma
Adresseavisen
Søknadsfrist
25.08.17

Adresseavisen er det dominerende nyhets- og annonseorganet i Midt-Norge, og er blant Norges største mediebedrifter med om lag 210 ansatte. Mediehuset har 60.000 abonnenter og 260.000 daglige lesere på papir, nett og mobil.

Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis, og utkom for første gang i 1767. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern.

Kommentator (vikariat)

Vil du sette dagsorden og bidra til å gjøre Norges eldste avis skarpere og tydeligere? Adresseavisen søker kommentator til ettårig vikariat.

Adresseavisen kommentaravdeling er ansvarlig for mediehusets lederartikler og kommentarer. Våre kommentatorer må være bredt orientert og stadig fordype seg i nye tema. Du må være meningssterk, analytisk og ha svært god formidlingsevne. Som kommentator må du tørre å utfordre og trives med debatt. Du må regne med hyppige leveranser, i ulike formater.

Det er en fordel å ha erfaring fra mediehus, men vi vil også vurdere søkere med annen, relevant erfaring. Det må påregnes helg- og kveldsarbeid.

Spørsmål kan rettes til politisk redaktør Tone Sofie Aglen tlf 452 44 422 eller klubbleder Kjersti Fikse Ness tlf 924 60 177.

Søknad sendes til: [email protected]

Søknadsfrist: 25. august 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.