Aller Medias matredaksjon søker journalist til ti måneders engasjement

Firma
Aller Media AS
Søknadsfrist
16.08.17

Aller Media er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, Dagbladet, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

 

Aller Medias matredaksjon søker journalist til ti måneders engasjement

Stadig flere av oss er opptatte av sunnhet – og samspillet mellom hva vi spiser og helseeffektene det gir. Matredaksjonen ønsker å styrke satsingen på denne type stoff, og lyser ut et ti måneders journalist-engasjement med ansvar for å følge opp nyheter og tester innen dette viktige feltet!

Bred kjennskap og erfaring med temaet er en forutsetning. Ernæringsfaglig eller medisinsk bakgrunn er en fordel, men det viktigste for oss er at du er en grundig journalist med velutviklet sans for kildekritikk, dokumentasjon og en bevisst holdning til fakta/forskning. Du må også regne med å bli involvert i hele bredden av deskarbeid i matredaksjonen – som leverer stoff til Aller Medias publikasjoner, deriblant Dagbladet.

Du er godt kjent med digitale publiseringsverktøy og trafikk på nettet. Og ikke minst, så tør du å utfordre tradisjonelle, redaksjonelle prioriteringer. For oss er ikke en “klikkjeger” det viktigste, men at vedkommende tar på alvor at en skriver om et felt som er viktig for den enkelte, for hele samfunnet og tar på alvor de etiske utfordringene en må forholde seg til når en skriver om helse og kosthold. Som vi sier: “Det handler bokstavelig talt om leserens liv”.

Noe av det viktigste du bidrar med, er å skape et godt arbeidsmiljø med høyt tempo og godt humør der vi hjelper hverandre og gjør hverandre gode.

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected]

Spørsmål om stillingen kan tas med avdelingsleder Lars O Gulbrandsen – [email protected] eller med klubbleder Anders Johan Stavseng – [email protected]

Søknadsfrist: Onsdag 16. august 2017

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

22-åringen som studerer ved Nord universitet valgt på studentlagets årsmøte.

Likestillings- og diskrimineringsombudet har fått over 60 henvendelser om hijab-bruk i NRK-programmet «Faten tar valget», men mener kanalen ikke diskriminerer.