Dagbladets kulturavdeling søker nyhetsjeger

Firma
Dagbladet
Søknadsfrist
24.03.17

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

Dagbladets kulturavdeling søker nyhetsjeger

Ett års vikariat

Dagbladets kulturredaksjon søker en idérik reporter med nyhetsteft, kildenettverk og evnen til å finne egne saker.

Redaksjonen skal være nyhetsledende på kulturfeltet, og er derfor på jakt etter en journalist som kan sette dagsorden med egne saker – og gjenkjenne en god kulturdebatt. Du må ha god penn, og trives i et hektisk, men kreativt miljø.

Spørsmål kan rettes til avdelingsleder på kultur, Jonas Pettersen: [email protected]. Tlf: 951 11 763

Søknaden sendes til: [email protected]

Søknadsfrist: 24. mars 2017

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Pressen frykter etterfølgeren ikke blir god nok og vil føre til mindre innsyn.

For bilder på søkemotoren Bing betaler Microsoft fra 195 kroner og oppover. Les hva seks skandinaviske fotografer fikk da Microsoft kjøpte bildene deres.