Dagbladets kulturavdeling søker nyhetsjeger

Firma
Dagbladet
Søknadsfrist
24.03.17

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

Dagbladets kulturavdeling søker nyhetsjeger

Ett års vikariat

Dagbladets kulturredaksjon søker en idérik reporter med nyhetsteft, kildenettverk og evnen til å finne egne saker.

Redaksjonen skal være nyhetsledende på kulturfeltet, og er derfor på jakt etter en journalist som kan sette dagsorden med egne saker – og gjenkjenne en god kulturdebatt. Du må ha god penn, og trives i et hektisk, men kreativt miljø.

Spørsmål kan rettes til avdelingsleder på kultur, Jonas Pettersen: [email protected]. Tlf: 951 11 763

Søknaden sendes til: [email protected]

Søknadsfrist: 24. mars 2017

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

22-åringen som studerer ved Nord universitet valgt på studentlagets årsmøte.

Likestillings- og diskrimineringsombudet har fått over 60 henvendelser om hijab-bruk i NRK-programmet «Faten tar valget», men mener kanalen ikke diskriminerer.