Sommervikarer i Drammens Tidende

Sommervikarer i Drammens Tidende

Vi søker etter medarbeidere som har lyst til å jobbe i vår redaksjon i sommer.

Du skal steppe inn for våre faste medarbeidere og må derfor ha noe journalistisk erfaring.

NYHETER: De fleste av våre sommervikarer jobber med daglige nyheter innen samfunn, krim, helse, økonomi og kultur. Sommeren er dessuten tiden for de gode reportasjene, så en god penn og kunnskaper om foto er en fordel.

NETT: Vår nettdesk trenger også sommervikarer. Har du erfaring fra arbeid som frontredigerer eller har jobbet med kjappe nyheter ser vi gjerne at du søker.

PAPIRDESK: Vi søker også etter journalister med gode språkkunnskaper og erfaring fra deskarbeid i InDesign.

SPORT: Vi tenger vikarhjelp også på sporten. Våre faste medarbeidere tar seg av byens stolthet Strømsgodset, men fotballen ruller jo på flere nivå også på sommeren. Det er likevel nyttig om du har interesse for og kunnskap om annen sport enn fotball.

Vi har behov for sommervikarer primært i perioden uke 27 til og med uke 34.

Våre journalister tenker «digitalt først».

Søkere må ha førerkort. Mediehuset har reportasjebiler.

Søknad sendes til: [email protected]

Søkere til sport sendes til: [email protected]

Spørsmål rettes til publiseringsredaktør Janne Sundelius Braathen (984 59 384) eller nyhetsredaktør Alf Petter Øverli  (922 67 104). Sportsleder er Roy Johnsen (922 67 227). Klubbleder er Arild R. Hansen (920 60 210).

Søknadsfrist: Søndag 12. februar 2017

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.