Journalist – Fornybarbransjen

Journalist – Fornybarbransjen

Månedspublikasjonen Energi og nyhetstjenesten europower.com søker journalist til fast stilling for tiltredelse i sommer. Publisering foregår både digitalt og på papir.

Våre lesere er ledere og beslutningstakere i fornybarbransjen, og omfatter energiselskaper, leverandørindustrien, bank/finans/rådgivning, politiske miljøer, offentlig forvaltning m.v.

Du må ha en god penn, du må gjerne kunne fotografere, og du må være interessert i kraft- og energispørsmål. Økonomisk utdannelse vil være en fordel, men ikke et krav.  

Vi kan tilby deg spennende og varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktig lønn og et hyggelig og meget kompetent miljø, som vil sørge for god opplæring på bransjen.

Spørsmål og søknad m/CV rettes til:

Redaktør: [email protected], 41334819.

eller

Publisher: [email protected], 93256302.

Merk søknaden: Journalist.

Søknadsfrist: Snarest.                 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.