Finansavisen søker ÉN FINANSJOURNALIST OG ÉN NYHETSJOURNALIST

Firma
Finansavisen
Søknadsfrist
31.05.17

Finansavisen søker ÉN FINANSJOURNALIST OG ÉN NYHETSJOURNALIST

Finansavisen søker journalister med økonomisk teft, stor arbeidskapasitet og en god penn. Journalistene vil føle næringslivet på pulsen, men det vil også være rom for samfunns- og livsstilsstoff. Det kreves at man er idérik og har god økonomisk forståelse. Stillingene gir mulighet til å dekke saker i nyhetsbildet samtidig som man har frihet til å jobbe frem egne saker.

Finansjournalist

Finansjournalisten vil få ansvar for dekning av børsnoterte selskaper og finansielle markeder samt aktører utenfor børs. Høy økonomisk utdannelse og interesse for aksjer er en forutsetning.

Nyhetsjournalist

Nyhetsjournalisten vi hovedsakelig dekke generelt norsk næringsliv, men også offentlig forvaltning. Journalisten vil skrive om alt fra små oppstartsselskaper til store virksomheter og offentlig ressursbruk. Utdannelse innen økonomi og/eller journalistikk er en fordel. Håndtering av foto vil også være en fordel, men ingen forutsetning.

Spørsmål om stillingene kan stilles til: Steinar Grini, 90765576

Søknad og CV kan sendes til Finansavisen v/redaktør Steinar Grini, PB 724 Skøyen, 0214 Oslo eller [email protected]

Søknadsfrist for stillingene er: 31. mai 2017

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Den nye direktelinjen til NRK lokket ham til konkurrenten.

MEDIEDEBATT: Det ligger like mye kildearbeid og research bak sykkelvideoreportasjen som for annen journalistikk, skriver Aftenposten-journalist Torgeir Strandberg.