Hamar Arbeiderblad søker sommervikarer

Firma
Hamar Arbeiderblad
Søknadsfrist
01.02.17

Konsernet Hamar Media er en ledende virksomhet innen informasjon og kommunikasjon i Innlandet. Konsernet har 10 datterselskap, 186 årsverk og en omsetning på 246 mill. kroner. Konsernet omfatter merkevarene: Hamar Arbeiderblad AS, Lokalavisa Trysil-Engerdal, iElverum, Radio Exact, Stangeavisa, Huskelappen, Ringsakern, Totens Blad, Gjøviks Blad, Romeriksposten, Innlandet Distribusjon - Hamar, Idé Trykk, Rim, Avis-Trykk Hamar og Mjøsa Invest 1 AS.

Hamar Arbeiderblad søker sommervikarer

Nyhet

trenger vikarer som skal jobbe med nyhetsreportasjer, regionale så vel som lokale. Arbeidssted er hovedredaksjonen i Hamar. Søkere må ha journalistisk erfaring, evne og vilje til å komme fram med egne saker. Vikarene inngår i avdelingens vaktsystem.

Kultur- og feature

trenger vikarer som kan jobbe med kulturnyheter og reportasjer i Lørdags-seksjonen. Arbeidssted er hovedredaksjonen i Hamar. Søkerne må ha journalistisk erfaring, evne og vilje til å komme fram med egne saker.

Sport

trenger vikarer som skal jobbe med nyheter, reportasje og redigering. Vikarer som har erfaring fra idrett og har nyhetsteft i tillegg, eller har erfaring fra sportsjournalistikk og kan jobbe raskt, effektivt og selvstendig, vil bli foretrukket. Vikaren vil inngå i avdelingens vaktsystem.

Foto

trenger en kreativ, dyktig fotojournalist som kan stå på i hektiske sommermåneder. Du må være pressefotograf, eller være i relevant utdanning. Må beherske videofotografering og redigering. Arbeidssted er hovedredaksjonen i Hamar.

Brumunddal

På vårt avdelingskontor i Brumunddal trenger vi vikar som skal jobbe med nyhetsreportasjer, regionale så vel som lokale, kultur- og featurereportasjer i hektiske sommermåneder. Vikaren må kunne jobbe raskt, effektivt og selvstendig. Søkere må ha journalistisk erfaring. Vikaren vil inngå i hovedredaksjonens turnus for kvelds- og helgejobbing.

Ev. spørsmål om vikariatene kan rettes til:

Nyhetsredaktør John Arne Holmlund

tlf.: 976 29 708 • e-post: [email protected]

Digital redaktør Ole Kristian Lyngstad

tlf.: 908 58 601 • e-post: [email protected]

Sportsredaktør Rune Steen Hansen

tlf.: 905 55 342 • e-post: [email protected]

TV og fotosjef Trond Lillebo

tlf.: 913 45 077 • e-post: [email protected]

Kulturredaktør Geir Vestad

tlf.: 915 29 690 • e-post: [email protected]

Vi ønsker en kort, skriftlig søknad vedlagt CV.

Søkere må oppgi hvilket vikariat(er) de søker i prioritert rekkefølge.

Vi ønsker søknadene tilsendt på e-post til e-postadressen:

[email protected]

Merk søknaden: «Sommervikar».

Søknadsfrist er 1. februar 2017.

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Morgenrutinen:

Men de beste sakene finner Bergensavisens redaktør i samtale med fellow bergensere | bysborgere.

Driftsresultatet redusert med mer enn fjerdedel på ett år.