Vikariat som sportsjournalist

Firma
Hamar Arbeiderblad
Søknadsfrist
20.01.17

Konsernet Hamar Media er en ledende virksomhet innen informasjon og kommunikasjon i Innlandet. Konsernet har 10 datterselskap, 186 årsverk og en omsetning på 246 mill. kroner. Konsernet omfatter merkevarene: Hamar Arbeiderblad AS, Lokalavisa Trysil-Engerdal, iElverum, Radio Exact, Stangeavisa, Huskelappen, Ringsakern, Totens Blad, Gjøviks Blad, Romeriksposten, Innlandet Distribusjon - Hamar, Idé Trykk, Rim, Avis-Trykk Hamar og Mjøsa Invest 1 AS.

Vikariat som sportsjournalist

Hamar Arbeiderblad har et vikariat ledig for en sportsjournalist fram til 10.6.2019. Vi er på jakt etter en medarbeider som leverer nyheter på alle våre plattformer – det vil si nett og papir i form av skrevne ord, foto og video.

Vi ønsker en journalist som både jager de gode gravesakene, de kjappe nyhetene og som liker å lage større sportsreportasjer. Sakene publiseres både på h-a.no og i papiravisen vår. Vedkommende vil gå inn i en turnus og må regne med både kvelds- og helgearbeid. Det er helgevakter hver tredje helg.

Du må være flink til å komme opp med egne idéer, ha solid fagkomptanse innen sport, ha god digital kompetanse og ha et godt språk både skriftlig og muntlig. I tillegg må du kunne arbeide under tidspress.

HA-sporten har et spennende nedslagsfelt med mye god toppidrett og yrende bredde- og barneidrett. Vi er Innlandets ledende sportsavis – en posisjon vi har tenkt til å forsterke i årene som kommer. Og det er akkurat det du skal hjelpe oss med.

Hamar Arbeiderblad har et opplag på rundt 22.000.

Henvendelser om stillingen kan rettes til:

Sportsredaktør Rune Steen Hansen på mobil 905 55 342 eller mail [email protected] eller til sjefredaktør Carsten Bleness på mobil 922 21 622 eller mail [email protected].

Tiltredelse 1. februar eller etter avtale.

Søknad sendes på mail til: [email protected] innen 20. januar.

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Morgenrutinen

Faktisk-journalisten bruker sosiale medier aktivt for å finne sakene hun vil undersøke.

17 tyrkiske journalister måtte mandag møte i retten i Istanbul, tiltalt for terrorstøtte. Blir de funnet skyldige kan det gi opptil 43 års fengsel.