Journalist - kommunikasjonsrådgiver

Firma
Kavlifondet
Søknadsfrist
30.05.17

Kavlifondet støtter gode formål innen forskning, kultur og humanitært arbeid. Målet er å skape ringvirkninger i lokalsamfunnet, i landet og i verden. Pengene kommer fra det heleide Kavlikonsernet som produserer merkevarer i fire land. Kavli, Q og Primula er noen av merkene. Vi samarbeider tett med prosjektpartnerne våre og krever grundig og nøyaktig rapportering. I 2016 delte vi ut 72, 5 millioner kroner til prosjekter i 18 land. Se mer på kavlifondet.no.

Journalist - kommunikasjonsrådgiver

Anslagsvis 40 % frilans

Arbeidsoppgavene vil være å skrive kortere saker om de ulike prosjektene som Kavlifondet støtter, og/eller redigere tekster fra prosjektpartnere, og publisere disse på kavlifondet.no og i sosiale medier. Det er også aktuelt å lage reportasjer, samt å jobbe for oppmerksomhet i nasjonale medier. Vi ser etter en erfaren, rask og selvgående person med journalistbakgrunn, sterk språksans og fremragende fortellerevner. Det er en fordel om du kan fotografere og har erfaring med publisering i sosiale medier. Våre samlede kommunikasjonsaktiviteter er i sterk utvikling, og det er også aktuelt å bidra mer overordnet på dette feltet. Kavlifondet holder til i Bergen, men denne jobben kan utføres fra hjemmekontor eller andre steder. Du vil få stor frihet, og bli målt på resultater. Stillingen rapporterer til daglig leder Inger Elise Iversen. Noe reising i Norge og utlandet kan være aktuelt. Oppstart: medio august 2017. Honorar etter avtale.

Søknad på en side, CV og tre arbeidsprøver sendes i PDF-format til [email protected],  innen 30. mai. Eventuelle spørsmål kan rettes til Inger Elise Iversen, mobil 90 89 4567.

Søknadsfrist: 30.05.2017

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.