iTromsø søker nyhetsjournalister

iTromsø søker nyhetsjournalister

Vikariat, sommervikariater og tilkallingsvikarer

iTromsø har ledig et vikariat som journalist ut 2017 – en stilling som kan komme til å bli utvidet til en fast stilling.

Som nyhetsreporter i iTromsø må du beherske et høyt arbeidstempo, kunne daglig stille med gode ideer og ha evnen til å sette dagsorden med egne saker. Tidligere erfaring fra media er en forutsetning, det samme er god digital forståelse. Førerkort er en fordel.

Vi tilbyr varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt og fremoverlent arbeidsmiljø. Journalistene våre går i turnus, noe som innebærer morgenvakter, kveldsvakter og helgevakter.

Vi søker i tillegg sommervikarer i redaksjonen. Dessuten ønsker vi å knytte til oss tilkallingsvikarer som ved behov kan jobbe enkeltvakter spesielt i helgen og på kveldstid.

Søknad med CV sendes til [email protected] (husk å presisere hvilke av stillingene du søker på).

Ved spørsmål om stillingene, ta kontakt med sjefredaktør Stig Jakobsen (90768260) eller nyhetsredaktør Trond Haakensen (48104332).  Leder i redaksjonsklubben er Lars Adrian Johnsen (91844809).

Tiltredelse snarest for det ledige vikariatet som nyhetsjournalist, samt for tilkallingsvikarene. For sommervikariatene vil det bli tiltredelser fra midten av juni til begynnelsen av august.

Søknadsfrist for alle stillingene: 28. februar 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.