Sommervikarer

Firma
Mediehuset Tønsbergs Blad
Søknadsfrist
15.02.17

Tønsbergs Blad er Vestfolds ledende mediehus og holder til sentralt på Brygga i Tønsberg. Papiravisen har 46.000 daglige lesere, nettutgaven tb.no har 34.000 daglige lesere og mobilutgaven 19.000 daglige lesere.  Lønnsomheten og soliditeten er meget god. Tønsbergs Blad eies av Amedia AS.

Sommervikarer

Mediehuset Tønsbergs Blad søker engasjerte, idérike og tabloide sommervikarer med stor arbeidskapasitet. Våre sommervikarer har vunnet flere journalistpriser saker de har levert i vikariatet. Nå har du muligheten. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et strålende arbeidsmiljø og dyktige kolleger i verdens beste sommerby.

Vi tenker digitalt først, og du bør derfor ha ønske om å levere på nettets premisser. Vikarer må ha førerkort, og søkere med journalistisk erfaring vil bli foretrukket.

Journalister

Vi søker ivrige nyhetsjegere med journalistisk teft, godt språk og evne til å jobbe selvstendig. Du må også levere bilder og video.

Frontredigerere

Vi søker deg med erfaring som frontredigerer, eller som ønsker å prøve deg som frontredigerer. Søkere må ha godt språk, være svært god på titler og være stødig på etiske vurderinger.

Papirdeskere

Vi ønsker oss redigerere som eventuelt også får prøve seg som dagvaktsjef og kveldsvaktsjef på papir. Her gjelder de samme kriteriene som hos frontredigerere, men søkere må også ha erfaring med sideombrekking.

Alle spørsmål om vikariatene rettes til nyhetsredaktør Erik Wold Aunemo (975 78 185) eller klubbleder Lars Døvle Larssen (901 75 650).

Vikarene må regne med å gå i samme vaktsystemer som våre journalister, og vikarene må også regne med å jobbe med alle stoffområder.

Vikariatene varer normalt fra slutten av juni til midten av august 2017.

Søknad med CV sendes: [email protected]

Søknadsfrist for alle stillinger er: 15. februar 2017.

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Morgenrutinen:

Men de beste sakene finner Bergensavisens redaktør i samtale med fellow bergensere | bysborgere.

Driftsresultatet redusert med mer enn fjerdedel på ett år.