Reporter til vikariat i VG+ og VG Helg

Firma
Mediehuset VG
Søknadsfrist
11.01.17

Mediehuset VG er en del av Schibstedkonsernet. Hovedpilarene er papiravisen VG og nettstedet VG Nett. VG på papir hadde i 2015 et opplag på 112 716 eks. pr dag. VG Nett er Norges største nettsted og VG Mobil er markedsledende på smarttelefon. Samlet når mediehuset VG over 2,3 millioner lesere i løpet av en dag. Dette gir en daglig dekning på 53 % av befolkningen over 12 år.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+, E24 Dine Penger og VG Partnerstudio Mediehuset VG omsatte i 2015 for 1,9 milliarder kroner og hadde et EBITDA-resultat på 281 millioner kroner. Mittanbud er inkludert i tallene for 2015. Antall ansatte pr august 2016 er 474.

Reporter til vikariat i VG+ og VG Helg

Vil du skrive for Norges største digitale abonnementsplattform – og landets beste avismagasin?

VG MagasinPluss har et vikariat ledig for en reporter fra 1. februar til 30. april 2017. Vi er på jakt etter en medarbeider som både lever i nyhetene og er på konstant jakt etter potente aktualitets- og newsfeaturesaker. Du vil levere dagferske saker til digitalutgaven VG+,i tillegg til dokumentarer, portretter og aktualitetsreportasjer som også publiseres i VG Helg.

Du må være iderik, ha god digital kompetanse, skrive godt og ha sansen for tydelige og originale vinkler. Du vil få jobbe med kyndige utgavesjefer, noen av landets beste fotografer – og desker som virkelig vet å løfte en sak. Du vil gå i kvelds- og helgevaktturnus på realtidsdesken, med helgevakter ca. hver femte helg.

VG+ er på full fart mot 100 000 abonnenter, og VG Helg ble i 2016 kåret som Årets avismagasin for fjerde år på rad. Nå trenger vi deg og din skarpskodde kompetanse for å forbedre oss enda noen hakk.

Ta kontakt med seksjonsleder Svein Kjølberg ([email protected] ) mobil 915 59612 eller redaksjonssjef Espen Olsen Langfeldt ([email protected] ) mobil 905 48974.

Klubbleder i VG er Tor-Erling Thømt Ruud ([email protected] )

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 11. januar 2017   

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Jarle Aasland er bekymret for de unge fotojournalistene som ikke lenger kan livnære seg på faget sitt.

Ansvarlig redaktør Arne Reginiussen er ikke redd det svekker tilliten til avisen.