Journalist i fast stilling

Firma
Nationen
Søknadsfrist
22.08.17

NATIONEN er DISTRIKTENES NÆRINGSAVIS og skal være distriktenes ledende nyhetsformidler, meningsbærer og debattarena. Nationens redaksjonelle satsingsområder er næringsliv, landbruk, politikk, samferdsel og EU.

Nationen har 73 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Nationen har hovedkontor i Oslo og eies av Tun Media.

Journalist i fast stilling

Har du kunnskaper om EU og internasjonale handelsavtaler? Har du dokumentert evne og vilje til å sette dagsorden?

Vi søker en journalist som kan dekke internasjonale forhold med betydning for bosetting og matproduksjon i Norge, i tillegg til å bringe disse perspektivene inn i Nationens spalter generelt. Du må være idérik og selvdreven, men også kunne samarbeide.

EU og internasjonale handelsavtaler er høyprioritert stoff i Nationen. Avisa ble blant annet tildelt Europaformidlerprisen av Europabevegelsen i 2015. Vi skal også styrke avisas klimadekning. En søker med kunnskap om klimaendringer og –avtaler, er derfor ekstra attraktiv for oss.

Journalister i Nationen jobber på alle plattformer. Vi ser etter en journalist med digital forståelse, som kan utnytte digitale flater for å presentere journalistikken best mulig. Stillingen inngår i turnus.

Nationen jobber for at landbruk, matproduksjon og bosetting i hele landet skal være viktig for alle. Journalister i Nationen må ha interesse og forståelse for denne ambisjonen.

Spørsmål om stillingen kan stilles til:

• Politisk redaktør [email protected] - tlf.: 913 22 017

• Klubbleder i Nationen [email protected] - tlf.: 984 61 877

Søknad med cv sendes: [email protected]

Søknadsfrist: 22. august 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.