Trondheimsnytt søker redaktør og journalister

Trondheimsnytt søker redaktør og journalister

Trondheimsnytt er et demokratiprosjekt. Vi vil at all informasjon skal være tilgjengelig for alle, gratis og uten kompliserte påloggingsprosedyrer. Vi ønsker å fortelle hele historien. Vår målsetning er å speile byen, ikke bedre enn den er og ikke verre enn den er. Innbyggerne skal få innsyn i de viktige hendelsene i byen. Innbyggerne skal vite hva som er de viktigste politiske temaene til enhver tid og bli kjent med prosesser og menneskene som søker makt. Trondheimsnytt skal også formidle kulturlivet, næringslivet og idretten. Trondheimsnytt skal være politisk uavhengig med presseetiske regler som rettesnor og formidling av sannheten som eneste mål.

Vi ønsker en redaktør og journalister som tør å gå inn i de ubehagelige sakene og stille de nødvendige spørsmålene med respekt for menneskene som er involvert. Vi vil ha en redaktør og journalister som evner å formidle forståelig og engasjerende, som slipper til meninger, og med dybde viser alle sider av saken.

Vi søker en redaktør og journalister med sterk integritet som ikke tar kommersielle hensyn, og som skjønner at troverdighet er nyhetsformidlerens eneste reelle kapital.

Søknadsfrist: 20. mars 2017

Søknad med CV sendes elektronisk til [email protected]

Spørsmål om stillingene rettes til:

Tore Østby

Epost: [email protected]

Tlf: 977 49 428

Eirik Dalseg

Epost: [email protected]

Tlf: 950 41 454

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

22-åringen som studerer ved Nord universitet valgt på studentlagets årsmøte.

Likestillings- og diskrimineringsombudet har fått over 60 henvendelser om hijab-bruk i NRK-programmet «Faten tar valget», men mener kanalen ikke diskriminerer.