NTB søker tilkallingsvikarer til nyhetsredaksjonen

Firma
NTB
Søknadsfrist
25.08.17

www.ntb.no

NTB leverer nyheter og et stort mangfold av produkter og tjenester innen tekst, foto, grafikk og levende bilder. I NTB-gruppen inngår også Nyhetsgrafikk.no, Nynorsk pressekontor, Samfoto, Universum og NTB Arkitekst. I tillegg eier NTB en tredel av Retriever. NTB eies av norske medier i fellesskap, og ble etablert i 1867. NTB-gruppen omsatte for 249 mkr i 2016.

NTBs verdier: Troverdig. Offensiv. Kundeorientert.

NTB søker tilkallingsvikarer til nyhetsredaksjonen

NTB søker idérike og engasjerte tilkallingsvikarer med journalistisk erfaring, god nyhetsteft og evne til å jobbe hurtig og korrekt. Du må like å jobbe i et hektisk nyhetsmiljø og takle mange ulike oppgaver i løpet av en arbeidsdag. Vi trenger vikarer som kan steppe inn på kort varsel både på nyhetsdesken og reportasjeavdelingen.

Ytterligere informasjon: Reportasjereredaktør Nina M. Eldor ([email protected]) eller nyhetssjef Kristin Aanensen ([email protected]).

Søk på stillingen her

Søknadsfrist 25. august 2017. Kun elektroniske søknader.

 

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.