Utviklingsredaktør

Firma
Oppland Arbeiderblad
Søknadsfrist
20.08.17

 

Oppland Arbeiderblad er en regionavis som skal være førstevalget for nyheter og annonser i Vestoppland, med hovedvekt på Gjøvik, Land og Toten.

Vi har lokaler i Gjøvik, en by i vekst og preget av optimisme. Gjøvik ble i 2016 universitetsby med sterke miljøer innen blant annet informasjonssikkerhet, teknologi og helse.

Oppland Arbeiderblad har 63.000 daglige lesere, positiv opplagsutvikling og solid økonomi. OA er en del av Amedia, som er landets største utgiver av lokale medier med 2,4 millioner daglige lesere.

Utviklingsredaktør

Oppland Arbeiderblad fornyer seg

VI VIL

• bli mer digitale

• levere enda bedre journalistikk

• gå i enda tettere dialog med lokalsamfunnet

VI SØKER

Utviklingsredaktør

Som utviklingsredaktør er du produkteier for alle våre kanaler, og en pådriver for utvikling og kontinuerlig forbedring av våre arbeidsprosesser. En sentral oppgave er å utfordre organisasjonen til å bli mer digital, og du trenger ingen ordbok for å forklare hva Python, UX og A/B-testing er.

Du motiveres av å jobbe tett med andre, du tenker strategisk, ser helheten i det redaksjonelle utviklingsarbeidet. Du motiverer andre gjennom god ledelse. Du gjør at folk rundt deg har det gøy på jobb. Du vil være med å digitalisere og utvikle journalistikken og arbeidsmetodene fordi du mener at samfunnet vårt er avhengig av sterke, frie mediehus også i fremtiden.

Vil du være med å lede denne spennende utviklingen Oppland Arbeiderblad er inne i, så ta kontakt med vår ansvarlige redaktør og daglige leder Erik H. Sønstelie på telefon 905 48 977 eller via e-post [email protected]

Søknadsfrist: 20. august 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

22-åringen som studerer ved Nord universitet valgt på studentlagets årsmøte.

Likestillings- og diskrimineringsombudet har fått over 60 henvendelser om hijab-bruk i NRK-programmet «Faten tar valget», men mener kanalen ikke diskriminerer.