Romerikes Blad sommervikarer

Romerikes Blad sommervikarer

Romerikes Blad skal være den ledende digitale aktøren på Romerike med 14 kommuner og 270.000 innbyggere. Vi søker kreative og effektive innholdsprodusenter til alle plattformer i ukene 26 til 33 sommeren 2017. Søkerne må ha journalistisk erfaring og ikke minst ha evne til å se hva som er en god sak. Vi trenger sommervikarer i alle avdelinger; nyhet, sport, kultur og foto.

Vi søker reportere som liker å jobbe i team, er positive, samarbeidsvillige og bidrar til et godt sosialt miljø. Det må påregnes kvelds- og helgevakter. Førerkort er en forutsetning.

Kortfattet søknad sendes på epost til: [email protected]  og merkes sommer.

Spørsmål rettes til nyhetssjef Lars Lier (918 34 868).

FRIST: 27.FEBRUAR

Vikar i sportsavdelingen

En av våre sportsmedarbeider skal i permisjon denne sommeren. Vi søker  hans vikar i perioden mai-august. Spørsmål rettes til sportsleder Morten Svesengen (957 29 311).

Kortfattet søknad sendes på epost til: [email protected]  og merkes sport.

Frilansere

Romerikes Blad søker også frilansere og fotografer som kan være tilgjengelige for enkeltoppdrag og vakter gjennom hele året, først og fremst kveld og helg. Også her førerkort er en forutsetning.
Send søknad på epost til: [email protected]  eller ring Lars Lier (918 34 868).

FRIST: 27.FEBRUAR

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Pressen frykter etterfølgeren ikke blir god nok og vil føre til mindre innsyn.

For bilder på søkemotoren Bing betaler Microsoft fra 195 kroner og oppover. Les hva seks skandinaviske fotografer fikk da Microsoft kjøpte bildene deres.