Sommervikarer

Firma
Vårt Land
Søknadsfrist
22.01.17

Vårt Land er landets ledende dagsavis på den norske tros- og livssynsarenaen. Avisen når daglig 89.000 lesere på papir og digitalt. I 2015 var driftsinntektene på 136,1 millioner kroner. Avisen ble stiftet i 1945 og eies av det skandinaviske mediekonsernet Mentor Medier. Konsernet har eierinteresser i blant annet Dagsavisen og den svenske dagsavisen Dagen, samt Klar Tale, TV-guiden Programbladet, Mediaconnect og det svenske forlaget Libris Media. Avisen holder til i Grubbegata 4-6 i Oslo sentrum. For mer informasjon, se vl.no.

Sommervikarer

Fra midten av juni til midten august trenger vi reportere, deskjournalister og fotojournalister.

Fra nyttår er redaksjonen i Vårt Land delt inn i avdelingene religion/debatt, politikk/verden, kultur/ideer og desk. Vi finner de fleste sakene våre der religion, kultur og samfunn møtes. Det betyr at det er mange saker vi ikke skriver om og at vi i stedet satser alt på å være best på vårt felt. Det er viktig at du forstår og har tenning på Vårt Lands prosjekt. Vi ser etter deg som har interesse for vår nisje og som har evnen til å orientere deg innenfor et felt som blir stadig viktigere for å forstå samfunnet rundt oss.

I Vårt Land får vikarer tillit og ansvar fra start. Vi er kjent for et godt arbeidsmiljø der ideer får utvikle seg og der med-arbeidere får vokse.

Vi er for tiden også på jakt etter tilkallingsvikarer, og vi ønsker oss aller helst sommervikarer som er disponible både før og etter sommerferien.

Kortfattet søknad med CV, arbeidsprøver og referanser sendes til: [email protected]. 

Fortell oss hvilken avdeling eller hvilke avdelinger du helst vil jobbe på. Skriv «Sommerjobb» i emnefeltet.

Spørsmål kan rettes til administrativ redaktør Trygve W. Jordheim ([email protected] / 97071856).

Klubbleder er Andreas Lindvåg ([email protected] / 41426213).

Søknadsfrist: 22. januar 2016

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.