Redaksjonssjef Barn & Ungdom – norsk

Firma
Visindi AS
Søknadsfrist
Snarest

Cappelen Damm AS er Norges største forlagshus, med et utgivelsesprogram som omfatter læremidler, fagbøker, skjønn- og generell litteratur og barne- og ungdomsbøker. Forlagshuset eier bokhandelkjeden Tanum og distribusjonsselskapet Sentraldistribusjon AS, og har en samlet årlig konsernomsetning på nærmere 1,5 mrd. kr. Selve forlagsvirksomheten har ca 350 ansatte
og utgir omkring 2000 titler årlig. For mer informasjon se www.cappelendamm.no.

Cappelen Damm Barn & Ungdom er Norges største barnebokforlag med et bredt og mangfoldig utgivelsesprogram innen alle sjangre. Enheten har gjennom alle år vunnet en rekke litterære priser. Vår ambisjon er å være det ledende forlaget for barne- og ungdomslitteratur også i framtiden.

Redaksjonssjef Barn & Ungdom – norsk

Cappelen Damm Barn & Ungdom søker en innovativ, klok og forretningsorientert redaksjonssjef. Du skal i samspill med tre erfarne redaktører videreutvikle barnebokområdet og være redaktør for egne bokprosjekter.
Lederstilen din er inkluderende, relasjons- og resultatorientert. Du har et sterkt engasjement for barne- og ungdomslitteratur og interesse for kultur- og medievaner.

Vi tror du har høyere utdanning og erfaring fra forlag eller kulturproduksjon. Stillingen rapporterer til direktør for Barn & Ungdom og inngår i hennes ledergruppe. http://www.forlagsliv.no/barnogunge

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102 eller Siri Skauge, tlf. 900 91 224.

Din henvendelse behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.
Søknad med CV sendes snarest.

Søk på stillingen her: www.visindi.no

Søknadsfrist: Snarest

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.