P4 med utvidede nyheter

Radiokanalen P4 utvider fra 5. februar nyhetssendingene kl. 07.30 og 12.00. Målet er å styrke kanalens nyhets- og aktualitetsprofil. De nye sendingene vil i tillegg til vanlig bulletin inneholde debatt og bredere dekning av nyhetsbildet. Totalt har P4 nyhetssendinger 25 ganger hver dag.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

- Vi ønsker å vokse videre, og da er nyheter og aktualitet sentrale ingredienser for å lykkes. P4 har en daglig oppslutning på én million lyttere, og i siste kvartal 2000 økte kanalen med 40.000 daglige lyttere, sier informasjonsdirektør i P4, Ole Tom Nomeland.

Fra før har P4 nyheter hver time, med bulletiner hver halvtime morgen og ettermiddag — samt nyhetsbrudd ved store hendelser. Kanalen har også programposter som aktualitetsmagasinet Sytten Tretti og diskusjonsprogrammet Tvert i Mot. Ifølge P4 har Sytten Tretti tre ganger så mange lyttere som NRKs Dagsnytt Atten.

- De utvidede nyhetssendingene vil gå dypere i nyhetsbildet, inneholde debatter og analyser, samt ha en økt fokus på utenriks, sier nyhetsredaktør André Folkestad i P4.

Powered by Labrador CMS