TV 2 satser på livsstil

Ny kanal på lufta mandag 2. november.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

TV 2 Livsstil erstatter TV 2 Bliss mandag kl.06.00.

– Vi gleder oss til å få kanalen på lufta og er selvsagt veldig spent på mottakelsen. Allerede lanseringsdagen introduseres tre nye norske produksjoner, sier prosjektleder Nina Lorgen Flemmen i en pressemelding fra TV 2.

Kanalen lanseres med tre nye norske livsstilsprogrammer. «FML», «Kjære Mamma» og «rom123».

– Vi håper seerne vil kjenne seg igjen, lære noe, få innsikt og ikke minst bli inspirert. Dette er unikt norsk innhold som produseres for TV2 Livsstil som vi håper vil få god respons fra seerne, forteller Flemmen.

rom123

«rom123» tar tak i de mange uenighetene som kan oppstå når samboere skal innrede sitt hjem. Konfliktene er mange og frustrasjonen stor. Bak diskusjonen ligger det mer enn bare ulike syn på hva som ser bra ut. Det handler om maktbalansen i forholdet, om å gi og ta, og om å skape et godt hjem sammen.

Kjære mamma

I hver episode av «Kjære mamma» møter seerne en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene selvsagt dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv.

FML

«FML» er en ærlig og usminket dokumentarserie om hvordan det er å være ung i Norge i dag - om hemmeligheter, håpløshet og håp. I programserien møter seerne ungdom som åpent forteller om livet de lever, og utfordringene de står overfor.

TV 2 Livsstil vil også ha internasjonale programserier. Kanalen vil fortsette å vise det mest populære fra TV 2 Bliss – som «Kardashians» og «I am Cait». Det blir også innkjøpte programmer som Talkshow-stjernen Ellen Degeneres sin serie «Ellen’s Design Challenge», danske interiørprogram «Sett pris på ditt hjem» og «Mitt, ditt og vårt hjem», samt matprogrammer med brittiske «Lorraine Pascal» og «Nigella Lawson».

 

Powered by Labrador CMS