Siste sending er avviklet og TV 2 Nyhetene har hatt sin siste sending fra Nøstet

Nyhetsanker Arill Riise ledet TV 2 Nyhetenes aller siste sending fra TV 2-huset på Nøstet i Bergen. Foto: Eivind Senneset/TV 2

Siste sending er avviklet og TV 2 Nyhetene har hatt sin siste sending fra Nøstet

Nesten 25 år siden første sending fra samme huset.

Med siste sending fra Nøstet, TV 2s hovedkontor, menes også sendepause fra Bergen. Først i november er sendes nyhetene igjen fra byen, da fra nye Media City Bergen hvor også blant andre Bergens Tidende, NRK og Bergensavisen flytter inn.

– Det er vemodig å flytte fra et mediehus med så mye historie i veggene, men lokalene er utdaterte og passer ikke lenger for moderne tv-produksjon, nå ser vi frem til å flytte til MCB, sier TV 2s nyhetsredaktør Karianne Solbrække i en pressemelding. 

Fra mandag morgen blir samtlige nyhetssendinger avviklet fra Oslo fram til lokalene er klare i Bergen. Når de skjer gjennomføres en motsatt operasjon. Da flytter TV 2 fra Karl Johans gate og ned til Bjørvika til nytt bygg rett ved Operaen. 

 

Annonser

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.