Gjyri Helén Werp slutter i Aller

Gjyri Helen Werp. Foto: Janne Rugland

Gjyri Helén Werp slutter i Aller

Slutter med umiddelbar virkning.

Werp ble hentet fra konkurrenten Egmont i 2008 for å ta KK gjennom en snuoperasjon. Nå takker hun for seg, melder Aller i en pressemelding.

– Det jeg har bygd og skapt i KK-universet sammen med redaksjonen, håper jeg vil danne et godt grunnlag for videre suksesser for merkevaren og Aller Media. Jeg har hatt ni fantastiske år i mediehuset, og kommer selvsagt til å savne mine gode, kompetente kolleger, men nå ser jeg frem til å ta fatt på nye utfordringer. Etter ni år som KK-sjef er jeg klar for en endring. Det er med andre ord ingen dramatikk bak min beslutning, sier Werp i meldingen.

Werp har ifølge meldingen sin siste arbeidsdag 5. september. Ingeborg Heldal, som tidligere har vært redaktør i side2.no, sjefredaktør i norske Cosmopolitan og i dag er utviklingsredaktør i Se og Hør, konstitueres som ansvarlig redaktør for kk.no og KK magasinet fra 5. september.

Annonser

Stikkord:

Ledige stillinger:

Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017

Les også

MEDIEDEBATT: Hvor mange oppreiste, vellykkede og taleføre kvinner i maktposisjon trengs for å fastslå at “du som kvinne liksom skal krype”?

Christine Meyer gjestet Norsk Presseforbunds styre fredag.