Morgenrutinen:

Superenkel forskning viser at brorparten av norske journalister drikker kaffe om morgenen. Foto: Jen, Creative Commons.

Vi vil ha din hjelp for å gjøre Morgenrutinen enda bedre

Gjennom store deler av året har vi spurt kolleger om deres medievaner og bedt om metodetips. Nå vil vi også ha deres hjelp.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Det begynte i vår. Samtidig med delegatenes ankomst til NJs landsmøte. Siden har Morgenrutinen vært en fast spalte to ganger i uken her hos oss i Journalisten. Ved et tilfelle uteble den, da fikk vi henvendelser fra kolleger som lurte på hvor den var blitt av. Andre ganger er den gått som en farsott. I redaksjonen har vi opplevd stor interesse for spalten. 

Vi har tenkt å fortsette med spalten, men vi vil gjerne ha hjelp fra dere.

Her finner du litt over 80 spaltene så langt samlet.

Redaksjonen har ganske god oversikt over våre kolleger, men den er selvsagt langt fra fullstendig. Vi ønsker at spalten skal gjenspeile journalistikk og journalister fra hele landet, ikke bare noen få områder eller redaksjoner. Derfor håper vi at dere vil sende oss tips om folk som dere mener burde intervjues. 

Tips oss på journalisten(a)journalisten.no. Det gjelder det meste som rører seg i Presse-Norge. 

Spørsmålene kjenner dere kanskje godt igjen. Noen er byttet ut, noen er faste. Noen er for alle, enkelte for bare noen få. Også her vil vi gjerne ha innspill fra dere. Er det noen spørsmål dere ville stilt? Send dem inn da vel. 

De som svarer å spørsmålene får gjerne to innspill fra oss: Ha glimt i øyet og se om dere kan bidra til at kollegene våre der ute kan bli inspirert.

Vi skal gjennom 2018 publisere tett på 100 nye spalter. Vi håper dere bidrar til at fagmagasinet favner om enda flere av våre kolleger. 

Godt nytt år. 

Powered by Labrador CMS