Lars Erik Taraldsen. Foto: Ina Steen Andersen/Teknisk Ukeblad

Lars Erik Taraldsen går fra Teknisk Ukeblad til Aust-Agder Blad

Overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i Risør-avisen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Det var i november i fjor at Linda Joachime Helgesen Aslaksen meldte at hun gir seg som ansvarlig redaktør i Aust-Agder Blad (AAB). Nå er det klart at 35 år gamle Lars Erik Taraldsen forlater jobben som oljejournalist i Teknisk Ukeblad (TU) for å overta jobben. Det melder avisen selv.

Han startet karrieren som journalist i AAB, og vender nå altså tilbake til hjembyen og avisen han startet karrieren i for 14 år siden. De siste knapt fem årene har han vært i TU og før det knapt to år i Petro Media News i Stavanger. Om sin nye arbeidsgiver sier Taraldsen:

– Avisa har mange lesere lokalt. De fortjener et godt produkt. Slik jeg kjenner staben i AAB er det en kjempebra gjeng. Sammen tror jeg vi kan levere et så godt produkt som leserne fortjener. Men, det er flere ting vi må se på. Vi må se på kommunale tjenester – helse, skole. Vi er nødt til å følge det politiske livet i byen ordentlig. Vi må stille de spørsmålene leserne våre krever svar på. Vi skal også hente frem de gode historiene. Alle har noe å fortelle. Dette skal vi formidle, sier Taraldsen til sin nye avis.

Han varsler at han vil være aktiv i spaltene.

Styreleder Jan Arild Tveten er selvsagt fornøyd med ansettelsen.

– Jeg tror han har den helt rette bakgrunnen og samtidig det helt rette fremtidige fokuset, sier Tveten til egen avis.

Taraldsen begynner i sin nye jobb 1. mars.

Powered by Labrador CMS