Mediefolk:

– Jeg har allerede lært utrolig mye av de flinke som jobber her, sier Sigrid Gausen, som har vikariert i Aftenposten siden nyttår.

Sigrid Gausen ansatt som ny politisk reporter i Aftenposten

– Et journalistisk talent som på kort tid har vist at hun har en teft for politiske nyheter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Aftenposten melder i dag at Sigrid Gausen (26) ansatt som ny politisk reporter i avisen.

– Sigrid er et journalistisk talent som på kort tid har vist at hun har en teft for politiske nyheter. Vi er inne i et spennende valgår og er veldig glade for å ha Sigrid med på laget, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten, i en pressemelding.

Gausen er fra Surnadal i Møre og Romsdal. Hun har journalistisk bakgrunn fra NRK, Dølen og Bergens Tidende. Fra årsskiftet har hun vært vikar i politisk gruppe i Aftenposten.

– Å få jobb i Aftenposten er en barndomsdrøm som går i oppfyllelse. Jeg har allerede lært utrolig mye av de flinke som jobber her, så jeg gleder meg til fortsettelsen. Aftenposten har et unikt fokus på forklarende journalistikk, som er spesielt viktig i politiske nyhetssaker, sier Gausen.

– Jeg håper jeg kan bidra med journalistikk som kan gjøre det lett for lesere, kanskje spesielt unge lesere, å engasjere seg i politisk stoff.

Powered by Labrador CMS