Jorun Gaarder har blant annet fått prisen Årets hjernehelsejournalist.

MEDIEFOLK:

Prisbelønnet journalist forlater Dagbladet

– En mulighet til å velge noe nytt, sier journalist Jorun Gaarder. 

Publisert

Den prisbelønnede journalisten Jorun Gaarder forlater Dagbladet. Det bekrefter hun selv overfor Journalisten. Før sommeren kom beskjeden om at Dagbladet skulle kutte rundt 15 årsverk, og sendte ut sluttpakketilbud alle kunne søke på.

Etter 12 år i Dagbladet og en gunstig sluttpakke med ett års etterlønn, var dette en god mulighet til å gjøre noe annet, sier Gaarder til Journalisten.

– Jeg har vært der såpass lenge, at om jeg skulle gjøre noe nytt, var det liksom nå. Jeg har tre barn på tretten, elleve og sju og har jobbet turnus hele tiden mens de var små. Det har vært mye jobben og nå fikk jeg mulighet til å ta det litt med ro, og å ta en liten pause, sier hun.

Først når hun har fått seg en pause vil Gaarder se seg om etter en annen jobb, forteller hun, og det er journalistikken hun ønsker å fortsette med: 

– Jeg trives med journalistikk, og tenker å holde meg innenfor bransjen. Jeg har jobbet mye med helse, nyheter og flere ulike graveprosjekter, så jeg tenker vel mer av det jeg kan!

Under tiden i Dagbladet har Gaarder vunnet flere priser for arbeidet sitt.  I 2019 fikk hun blant annet pris for  Årets hjernehelsejournalist av Hjernerådet, og gravesaken «En syk skinasjon» fikk både internasjonal anerkjennelse og ble belønnet med årets nasjonale sportsdekning. 

Powered by Labrador CMS