Pål Thore Krosby. Foto: Aller Press A/S

– Ville vært full til lunsj

Pål Thore Krosby fikk ryddet opp i fylla i danske Aller.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Da Pål Thore Krosby tiltrådte som direktør i danske Aller Press ble han nærmest sjokkert over alkoholbruken i ukebladkonsernet.

– De begynte med en øl om morgenen. Når opplagstallene kom, feiret de med Gammel Dansk. Da de skulle lage forsiden, tok de seg en whisky, og da de var ferdige, tok de seg en whisky til. Hadde jeg drukket det samme, ville jeg vært full før lunsj, sier Krosby i et lengre intervju med danske Journalisten.

Bar hos Se og Hør

Aller Press er i ferd med å flytte til moderne kontorlokaler i havneområdet i København. Tidligere satt de ansatte på egne kontorer og journalistene brukte mørkerommet til danske Se og Hør som bar.

Nå skal alle sitte i åpent landskap og får tilbud om massasje i arbeidstiden, fitness- og pilatestrening og automater med kildevann.

Lagspill

Krosby er opptatt av at de 650 ansatte skal spille på lag.

– En spiller kan godt ha primadonnanykker, men har han ingen verdi for laget og ikke vinner kamper, så vil ikke vi ha ham. Det handler om å vinne kamper, ikke å sitte og drikke øl og i så måte bli oppfattet som en original, sier direktøren.

Tidligere journalist i danske Se og Hør, John Lindskog, er ikke like begeistret over strømlinjeformingen Krosby har innført, samtidig som han ser på det som et tegn i tiden.

– Det hele er mer polert nå. Tidligere spilte folk kort og drakk øl til langt på kveld. Slik var livsstilen. I dag vil de hjem til barna sine, og det kan man jo godt forstå. Tiden har endret seg.

Powered by Labrador CMS