Ingvild Tvervaag (fra venstre), Matias Ytterstad, Ane Muladal og Torun Støbakk.
Ingvild Tvervaag (fra venstre), Matias Ytterstad, Ane Muladal og Torun Støbakk.

Dagbladet ansetter fire

Ingvild Tvervaag, Matias Ytterstad, Ane Muladal og Torun Støbakk.

Published   Updated

Dagbladet har ansatt digital vaktsjef, ansvarlig for sosiale medier, reporter på Dagbladet Pluss og politisk reporter, melder avisen.

– De har alle vist at de har solid og bred kompetanse. De er tabloidfaglig sterke og har stor gjennomføringskraft – og de har hjerte for Dagbladet, sier ansvarlig redaktør Alexandra Beverfjord i en pressemelding.

Ingvild Tvervaag (40) blir digital vaktsjef. Hun kommer fra jobben som vaktsjef i nettavisen. Tvervaag har journalistisk erfaring fra 1998 med bakgrunn fra blant annet TV 2 og Dagbladet.

Hun får ansvaret for å styre forsiden på Dagbladet på mobil og desktop i det løpende nyhetsbildet. 40-åringen har studert juss ved Universitetet i Oslo, og har journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo.

Matias Ytterstad (33) er ansatt som ansvarlig for sosiale medier. Han har jobbet i ulike avdelinger i Dagbladet siden 2013. Han startet som vikar på Sporten, fikk deretter fast jobb som nattevakt og har de siste to åra jobbet i SoMe-gruppa. Han skal lede et team av SoMe-reportere, og vil ifølge meldingen bli sentral i arbeidet med å utvikle strategier for avisens bruk av sosiale medier. Han har bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda og bachelor i Digitale medier fra Universitetet i Oslo.

Torun Støbakk (24) er ansatt som reporter i Dagbladet Pluss. Støbakk har jobbet i Dagbladets nyhetsavdeling siden høsten 2015, det siste året som politisk journalist. Som nittenåring ble hun landets yngste redaktør, da hun ble ansatt som redaktør og daglig leder i Snåsningen. Hun har også jobbet som journalist i Trønder-Avisa, og har utdanning innen statsvitenskap fra NTNU.

Ane Muladal (27) er ansatt som reporter på politisk avdeling. Muladal har jobbet i Dagbladet siden høsten 2015, hvor hun har vært i Magasinet, på Dagbladet Pluss og på sporten. Våren 2016 jobbet hun for NRK Brennpunkt, der hun laget dokumentar om beredskapen i Norge. 27-åringen har bachelorgrad i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har også bachelorgrad i administrasjon og ledelse fra samme sted.