– Feil redaktør

Hans-Christian Vadseth mener Ole Morten Fadnes stiller forespørsel om E24-trafikk til feil redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Journalisten omtalte mandag at sjefredaktør i Fædrelandsvennen Hans-Christian Vadseth og dn.no-redaktør Ole Morten Fadnes krangler om nettrafikk i Morgenbladets spalter.

– Manglende forståelse

I sitt tilsvar på Vadseths kronikk «NRK på krykker», oppfordrer Fadnes tidligere E24-redaktør Vadseth om å fortelle hvor mye av trafikken næringslivsnettstedet får fra VG.

– Forslaget viser enten Fadnes’ affekt eller hans mangel på grunnleggende forståelse av spilleregler i næringslivet. Det vil selvsagt være utenkelig og mot all kutyme om jeg skulle tilegne meg og offentliggjøre tall fra et tidligere arbeidssted, altså E24. Likedan ville det være en utidig innblanding og rolleblanding dersom jeg, på vegne av minoritetseieren Fædrelandsvennen, skulle tilegne meg og offentliggjøre tall fra NA24. Rette adressat for slike henvendelser er sjefredaktørene i de to nettstedene, skriver Vadseth i en e-post til Journalisten.

Deler egne tall

Men Vadseth er likevel ikke fremmed for å dele trafikktall med Fadnes.

– Fædrelandsvennens nettall er han hjertelig velkommen til å få når han måtte ønske det. Der er jeg nemlig sjefredaktør.

Powered by Labrador CMS