Langrennsløper Therese Johaug under høydetrening på isbreen i italienske Val Senales. Langrenn.com har fulgt henne tett i mange år. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Vil selge langrennsavis for 30 millioner kroner

– Potensialet er ikke tatt ut, sier eier til Finansavisen.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I en artikkel på egen nettside, forteller eier av Langrenn.com at nettavisen nå er til salgs.

«Årsaken til at vi velger å fortelle om dette i vår egen kanal henger sammen med at vi ønsker at publikum, våre partnere og øvrige forbindelser skal gjøres kjent med dette samtidig», skriver Langrenn.com.

«En slik prosess som dette tar den tiden det tar. Det kan gå svært raskt å selge nasjonalidrettens felles samlingspunkt på nett, men dette kan også pågå over en lengre periode.»

Til Finansavisen sier redaktør, daglig leder og eier Geir Nilsen at han mener at verdien er minst 30 millioner kroner. Dette begrunner han med at antall unike brukere har vokst fra 700.000 til over 2,5 million.

– Den største verdiøkningen ligger i trafikkveksten. Men jeg er en orienteringsløper som liker å løpe alene i skogen, ikke en selger som vil møte folk hele tiden. Derfor står ikke økonomien i stil med trafikk og målgruppe. Derfor er prisen 30 millioner kroner.

Resultat før skatt har de tre siste årene ligger på cirka 1,5 million kroner.

Powered by Labrador CMS