Mediefolk:

Her er Snorre Tønset på den siste reportasjejobben han gjorde for NRK i 2017. Bildet er tatt utenfor Red Bulls hovedkvarter i Salzburg.

Snorre Tønset tilbake til NRK

– Jeg håper og tror at jeg fortsatt har mye å bidra med.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Fem år etter at han sluttet for å bli kommunikasjonsrådgiver vender Snorre Tønset tilbake til journalistikken og NRK.

– Etter 32 år som TV-journalist forlot jeg NRK i 2017 for å arbeide med den norske regnskogsatsingen i regi av Klima- og miljødepartementet. Fem år i departementet, med fire forskjellige statsråder, der jeg blant annet har vært med på å bygge opp et nytt internasjonalt nettsted for regnskogsatsingen, fulgt opp pressehenvendelser og skrevet pressemeldinger, taler og innlegg, var ikke nok til å temme journalisten i meg, skriver Tønset i en epost til Journalisten.

– Jeg har lært utrolig mye på disse årene i det viktige Klima- og miljødepartementet. Men etter hvert har jeg blitt helt sikker på at jeg liker bedre å stille vanskelige og viktige spørsmål enn å bidra til å finne svar på dem, for å si det sånn.

Tønset går nå inn i et vikariat i NRK-sporten.

– Ut over det ser jeg an hvilke muligheter som byr seg. Som allsidig journalist med alt fra nyheter til gravejournalistikk, med digital kompetanse og lang erfaring som både video- og stillsfotograf og redigerer, håper og tror jeg at jeg fortsatt har mye å bidra med, skriver Tønset - og avslutter:

Jeg brenner etter å få fortelle gode historier.

Powered by Labrador CMS