Dagbladet søker etter journalister

– Det er andre toner nå, sier Helle.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter å ha vært gjennom gjentatte kuttrunder, er Dagbladet inne i en god steam. Avisa opplevde på tampen av fjoråret at de klarte å snu opplagstrenden fra negativt til positivt fortegn. Ifølge sjefredaktør Lars Helle kommer Dagbladet til å ha en positiv opplagsutvikling også i første halvår, sammenlignet med samme tid i fjor.

Herlig å lyse ut

Dermed kommer det også penger i kassa, og muligheter til å satse. Om kun kort tid vil Dagbladet utlyse tre nyhetsreportere i faste stillinger, samt at det også skal søkes etter vikarer.

– Det er herlig å kunne lyse ut faste jobber som nyhetsreportere igjen, sier Helle. Han forteller at stillingene har ligget en stund i systemet etter at avisen har strømlinjeformet nyhetsproduksjonen.

Konge og børs

I utlysningsteksten ønsker avisledelsen også folk som har en sterk interesse for personorientert næringslivsstoff, eventuelt interesse for stoff knyttet til kongehuset.

Etter flere år med mange negative medieoppslag, har Dagbladet gjennomført en snuoperasjon og har klart å løfte opplaget, mens VGs løssalg fortsetter å falle.

Powered by Labrador CMS