Jesper Mathisen (29)

Jesper Mathisen (29)

fortsetter som fotballekspert i TV 2, til tross for at han har vært en ettertraktet mann i høst.
– Med de planene TV 2 har for sport generelt og fotball spesielt var TV 2 det eneste riktige valget, sier Mathisen i en pressemelding.
Sportssjef, Vegard Jansen Hagen, er glad for å sikre den tidligere Start-spilleren tid i ruta hos dem i tiden framover.
– Jesper har på rekordtid blitt den viktigste ekspert-stemmen i norsk fotball og den alle ønsker å bygge laget rundt, sier Hagen.
TV 2 mistet rettighetene til Eliteserien og 1. divisjon til Discovery etter den foregående sesongen. I stedet har de sikret seg rettighetene til fotball-VM 2018, EM i 2020 og VM i 2022. Kanalen skal også vise kvalifiseringen til mesterskapene i 2020 og 2022.
– Når TV 2 overtar det norske fotball-landslaget igjen er TV 2 klar til å gi dekningen et skikkelig løft med profiler som Jesper og Brede Hangeland på laget, sier Hagen.
– TV 2 har alltid ambisjoner om å være best på sport, enten det er landslaget, Premier League eller Tour de France. Det er et ærgjerrig fagmiljø jeg  ønsker å være en del av også i fortsettelsen. Jeg fikk sjansen i TV 2 og det har ikke vært et kjedelig sekund blant mennesker jeg setter stor pris på å få jobbe sammen med, sier Jesper Mathisen.
Han vil også ha et engasjement i det børsnoterte selskapet GiG (Gaming Innovation Group) i hjembyen Kristiansand. (©NTB)

FOTO: TV 2

Publisert:
13/12/2016 - 08:48