Kristin Gjelsvik

Kristin Gjelsvik

skifter beite fra Bonniers plattform Stylista og kommer fra 1. april til å være en del av Aller Media og AdLINKs stall. Gjelsvik har i en årrekke vært en av Norges største bloggere under navnet Styleconnection. Hun har det siste året hatt sin blogg på Stylista.

– Etter et flott år hos Bonnier, har jeg valgt å takke for meg. På tross av godt samarbeid og god kontakt med et fantastisk team, har det alltid vært noe som virkelig trigger hos Adlink, sier Gjelsvik.

Hun legger til:

– Jeg ønsker å nå ut til flere med mine meninger om viktige temaer, og det føler jeg dessverre ikke at jeg gjør i Stylista. Jeg kjempe, jeg  skrike høyt, og jeg er sikker på at Aller blir et mer riktig univers for en samfunnsdebattant som meg. Den store bonusen er at jeg vil få muligheten til å jobbe tett med Ingeborg Heldal, et av mine store forbilder og rollemodeller. Jeg gleder meg stort!

Gjelsvik vant juryens spesialpris under årets Vixen Blog Awards, og i takketalen tok hun blant annet et kraftig oppgjør med skjønnhetstyranniet.

Ingeborg Heldal, som er utviklingsredaktør i Se og Hør, men også jobber strategisk med bloggerne i Aller Media, er strålende fornøyd med det siste tilskuddet i bloggstallen:

– Kristin er Norges kanskje aller viktigste bloggstemme, og en av dem jeg har aller mest lyst til å jobbe med. Hun tør der andre tier, tar opp kontroversielle, vanskelige temaer, er uredd og reflektert og et fantastisk godt forbilde! Hun er smart og hardtarbeidende, og har en av de aller fineste bloggene – det er rett og slett helt praktfullt å skulle få jobbe med henne framover!

Foto: Styleconnection.no

Publisert:
24/03/2017 - 08:58