BT trenger større premieskap

Vant pris for Jannes historie, P3 til topps med dokumentar.

Denne artikkelen er over ni år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Bergens Tidende har raket inn priser for sin sterke og nyskapende fortelling om Janne, som ble sviktet av Barnevernet og andre sosiale tjenester. Onsdag ble det enda en utmerkelse da avisen fikk Netthodeprisen 2014 for store redaksjoner.

I samme kategori tok Dagbladet.no begge diplomene med hederlig omtale for sakene Null Ctrl og To Russia with Love.

Avisa tok sin tredje utmerkelse da utviklingssjef Inge Thorud i DB Medialab ble årets netthode.

For første gang delte nettverket NONA, som har til formål å fremme nettjournalistikk og -teknologi, hovedprisen i kategoriene stor og liten redaksjon.

NRK P3 fikk hovedprisen for redaksjoner under 50 medarbeidere. Hederen skyldes digitalsatsingen P3 dokumentar, der målgruppa er mellom 18 og 30 år og radioprogrammet har nettet som ramme og utgangspunkt.

Diplomene i denne klassen gikk til Sunnmørsposten for den databaserte framstillingen Rush og til TV 2 for Bomometeret. Det teller enhver krone som tikker gjennom bomstasjonene med Frp i regjering.

NONAs årsmøte valgte to nye styremedlemmer, Sonja Ravnestad fra Schibsted og Henning Aarset i Kommunal Rapport. Christian Svenning Andersen, Haugesunds Avis og Hallingdølen fra november og Tom Byermoen, VG, ble valgt som varamedlemmer.

Ingeborg Volan (NRK) går løs på 2. år som leder sammen med nestleder Gunnar Stavrum i Nettavisen og Lill Kristin Syversen (SOL).

Powered by Labrador CMS