Ville du sett film om denne mannen?

Filmmanus med navnet «Murdoch» har dukket opp.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Det er bloggeren Jeff Bercovici som skriver dette i amerikanske Forbes. Allerede før jul skal det ha versert rykter om at et manus med navnet «Murdoch» ble vurdert av flere produsenter. Manuset skal ha mottatt gode tilbakemeldinger, men endte i ingenting.

Nå er det klart at det engelske filmselskapet Wall to Wall som er eid av Time Warner sitter på rettighetene til å produsere filmen om verdens mektigste medieeier, men ifølge Bercovici er det lite trolig at det blir noe av det hele.

Plottet i filmen er lagt rundt mediemogulens 78-bursdag da han ba sine fire eldste barn endre familiestiftelsens regler slik at også de to yngste kunne få stemme. Mye av innholdet skal være hentet fra Michael Wolffs «The Man Who Owns the News».

Les anmeldelse av boken her.

Murdoch fyller snart 80 år og en film på linje med «The Queen» eller «W» om familiens indre stridigheter ville nok vært en gave han ville satt pris på. Særlig sett i lys av opprullingen av News of the Worlds telefonhacking i England. Hans første avis utenfor Australia har invadert privatlivet til prominente briter.

Powered by Labrador CMS