Twitter (78)

Bruker ikke Twitter for å nå pressen, men for å nå folk, sier kommunikasjonsleder.

Det begynte ikke så bra etter at Oslo-politiet tok over operasjonssentralen i Asker og Bærum. Men etter hvert klarte Budstikka å knekke koden.

Klubbleder Henrikke Helland opplever klarere fokus i TV 2. De har et tydelig varslingssystem om noen ønsker å si fra om trakassering

KOMMENTAR: Aleksander Schau forteller om handlinger som hører hjemme i steinalderen.

Mener Det hvite hus bryter grunnloven.

Etter først å ha fått støtte av kona Melania og sine egne i Det hvite hus, kommer det nå overveldende kritikk av Donald Trumps utfall mot to MSNBC-ansatte.

Men Marie Simonsen er langt fra sikker på om de som har mest bruk for alternative synspunkter faktisk vil ta det nye verktøyet i bruk.

WASHINGTON D.C. (Journalisten): Journalisten har snakket med flere av journalistene som er skyteskiver for presidentens verbale angrep.

Twitters underskudd var større i fjerde kvartal enn ett år tidligere. Ifølge toppsjef Jack Dorsey var 2016 et endringens år.

Skal hjelpe nyhetsbyrået med å være først ute med hendelsesnyheter.

Mener det er på tide å ta sosiale medier på alvor.

Årsaken er manglende økonomisk vekst, opplyser selskapet.

Twitter planlegger å fjerne 8 prosent av de ansatte, om lag 300 personer, ifølge kilder med kjennskap til prosessen.

Nettsider og tjenester på internett som ble rammet av hackerangrepet i USA fredag, så lørdag morgen ut til å fungere som normalt.

PFU felte VG for ikke å ha dokumentert opplysninger.

Disney-konsernet vurderer å komme med et bud på Twitter, ifølge nyhetstjenesten Bloomberg. Fra før er Google nevnt som mulig kjøper.

Tirsdag kommer svaret på om klagene til Mina Ghabel Lunde mot Medier24, VG og seks andre medier fører fram i Pressens Faglige Utvalg (PFU).

Den tradisjonelle grensen er historie. Fra mandag kveld regnes ikke bilder og videoer som en del av lengden på en tweet.

Redaktør Gard Michalsen tror ikke på Lundes forklaring om at flere stod bak Twitter-kontoen @fruhjorth.

Sider